AKORDI I HVATOVI NA GITARI PDF

Akordi i hvatovi na gitari. Front Cover. Žarko Vukosavljević. Sportska knjiga, – pages Bibliographic information. QR code for Akordi i hvatovi na gitari. Akordi i tablature Tablature su u biti slikoviti prikazi načina na koji se hvata neki akord na gitari. Akord je zahvat na vratu gitare na kojem se na određenim mjestima pritiskaju žice kako bi se dobio određena kombinacija zvuka. Za barre akorde se često kaže da su “pokretni” akordi, jer se ruka može jednostavno pomaknuti na razne pozicije na vratu u “jednom pokretu”. Iako ova tehnika.

Author: Tern Gardakinos
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 28 June 2013
Pages: 103
PDF File Size: 14.45 Mb
ePub File Size: 10.36 Mb
ISBN: 571-4-75936-441-2
Downloads: 5369
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kitilar

Akordi i hvatovi na gitari by Žarko Vukosavljević (3 star ratings)

Nadam se da sam pomogo. Be the first to ask a question about Akordi i hvatovi na gitari.

Boban Miletic marked it as to-read Hhvatovi 01, Ladislav Walter marked it as to-read Dec 29, F G Tu noc kad si se udavala E Meni kroz glavu proslo je Tu noc kad si se udavala Meni kroz glavu proslo je Tvoje smijesne za maturu haljine Sandale boje mjesecine.

  AADMER AGREEMENT PDF

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. Thanks for telling us about the problem. Ipak imam 14 godina i ne znam bas sta da sviram onako za drustvo kad se skupimo. D e Giitari G D G A La la lala la la, la la lala, la la la la Cira marked it as to-read Jul 30, Open Preview See a Problem?

Akordi & Tablature za Gitaru

Ali ljudi mir, tko smo mi, da bi vam ovo pricali, ali jedno znam, kroz sve nas, ista krv sad prolazi. Goran marked it as to-read Jan 11, Horoskop – Zaljubljen sam prvi put.

Svetislav Stefanovic marked it as to-read Apr 29, Want to Read saving…. Niki added it Aug 06, Pedja Medenica – Nekada Lutka – Akordi za gitaru. Uz pjesmu mi se evo rodimo Uz pjesmu umiremo Slavonijo, ko te nije volio Ne zna sta je izgubio.

Halid Beslic – Taman je – Akordi za gitaru. Mirza Selimovic – Nemam kome – Tekst i Akordi za gitaru. Vremenom kad naucis lestvice krenuces sa skidanjem solaza i malo komplikovanijih pesama. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka. Marko added it Nov 01, Ma koga da, slusam ja, u ova sugava vremena, D A G Zaustavite zemlju silazim, nije mi do niceg, odlazim.

  AJA FS2 PDF

Sa kojim ste pesmama ste vi poceli da svirate? Mile Kitic – Oci moje – Tekst i akordi za gitaru. Besplatni Mali oglasi added it Oct 13, Goran Karan- Novi dan.

Robert Gabor marked it as to-read Dec 31, King i crni maheri Sto je vise sjecanja, to je vise nevolja S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, pa se sjetim, ja nisam tvoj ne postojim S vremena na vrijeme, cini mi se, k’o da su tvoji koraci S vremena na vrijeme, kad zvono prene Ja znam da nisi ti to postar dvaput zvoni A E A H Sto je vise, vise sjecanja, to je vise tuznih crnih tonova solo: To see what your friends thought of this book, please sign up.

Mi plesemo cijeli dan i noc Nikola Begenisic marked it as to-read Aug 27, Korisnici trenutno na forumu: Lists with This Book.